Sussie sheikh podcast

Simon Spies’ privatsekretær afslører info

Simon Spies’ privatsekretær afslører info | VI ELSKER STREAMING

I podcasten Simon Spies´ privatsekretær forklarer Sussie Sheikh om sin kamp for at få pigerne ud af hans harem og om sine oplevelser og observationer som …

Tilbage i 1978 var Sussie Sheikh privatsekretær for Simon Spies i 4 måneder. En ubehagelig og chokerende tid for den dengang meget unge kvinde. 

Simon Spies’ Privatsekretær on Apple Podcasts

Journalist og forfatter, Sussie Sheikh, var I sommeren 1978 og fire måneder frem, privatsekretær for rejsekongen Simon Spies. Imens hun fulgte Spies overalt …

Tidligere sekretær om Spies’ morgenbolledamer: Det var … – BT

Tidligere sekretær om Spies’ morgenbolledamer: Det var jo luksusprostitution | BT Navne – www.bt.dk

22. maj 2022 — Sussie Sheikh var som ung sekretær for Spies. Den tid – set med MeToo-briller – fortæller hun om i en ny podcast.

De var alene på dansegulvet. En sjæler væltede ud af højttalerne, og han trak hende tættere ind til sig. På den måde, som en kvinde bare ved, er ladet med mere end en dans. Alt i hende stivnede. Hendes krop sendte et andet signal. Troede hun.

Podcast-Simon Spies’ privatsekretær – Impact TV

Podcast-Simon Spies’ privatsekretær | Impact Tv

I sommeren 1978 blev den 22-årige Sussie Sheikh privatsekretær for rejsekongen Simon Spies. I fire måneder fulgte hun den excentriske rejsekonge overalt og …

Simon Spies tidligere privatsekretær: »Mange af pigerne …

Simon Spies tidligere privatsekretær: »Mange af pigerne dengang var mellem 15 og 17 år og kom fra ressourcesvage hjem«

1. maj 2022 — … tidligere privatsekretær i en ny podcast sin historie om damerne, … Det er ikke første gang, Sussie Sheikh indvier andre i historien.

Simon Spies var berømt og berygtet for sine ‘bolledamer’, og offentligheden fulgte rejsekongens fantastiske realityshow uden at blinke. Set i lyset af #metoo fortæller hans tidligere privatsekretær i en ny podcast sin historie om damerne, der i virkeligheden kun var teenagere.

Simon Spies’ privatsekretær: “Han var vild og grænsesøgende”

Simon Spies’ privatsekretær: “Han var vild og grænsesøgende” – ALT.dk

22. aug. 2022 — I august 1978 blev Sussie Sheikh ansat som Simon Spies’ privatsekretær. … for mig,” har hun tidligere fortalt i en Podimo-podcast.

I august 1978 blev Sussie Sheikh ansat som Simon Spies’ privatsekretær. Hun fortæller om det hårde arbejde og hans forhold til kvinderne. Læs mere her.

Sussie var sekretær for Simon Spies og oplevede misbrug på …

Sussie var sekretær for Simon Spies og oplevede misbrug på tæt hold: – Jeg er glad for, at jeg ikke bor i Helsingør | avisendanmark.dk

3. feb. 2023 — Sussie Sheikh deltog sidste forår i en podcast, hvor hun fortalte om livet i Simon Spies’ univers og mandens forbrug af piger. Helsingør Dagblad …

Simon Spies Plads fik sit navn i 1993, og byrådet har bestemt, at det ikke skal ikke have et nyt. Det undrer Sussie Sheikh, der ifølge hende oplevede rejsekongens misbrug af purunge piger på nærmeste hold.

Lydbogmagasinet.dk – Facebook

Lydbogmagasinet er et onlinemagasin og en podcast om lydbøger, radiodrama, podcast og … Ny podcast om og med Simon Spies’ Privatsekretær Sussi Sheikh.

2900 Happiness er ikke altid lykken – Jyllands-Posten

2900 Happiness er ikke altid lykken

19. maj 2013 —

Blå bog: Sussie Sheikh

. Journalist, forfatter. Startede i 2006 LifeQ, en klinik for kvinder i menopause. De tre børn, som …

De unge i whiskybæltet kan ikke tage kørekort uden at blive coached og gå i terapi, fordi de tror, at de er en fiasko, hvis de dumper, siger Sussie Sheikh, der har skrevet en bog om sine egne børns livskriser.

Keywords: sussie sheikh podcast